Vanhaezebrouck zorgt voor opmerkelijke verandering bij Anderlecht

Vanhaezebrouck zorgt voor opmerkelijke verandering bij Anderlecht
Maandag 10 september 2018 - 12:05   I  

Hein Vanhaezebrouck is ondertussen al bijna een jaar trainer van RSC Anderlecht. Toen Marc Coucke paars-wit overnam leek de stoel van Vanhaezebrouck even te wankelen, maar uiteindelijk werd het vertrouwen in de trainer behouden. En daar is een reden voor.

“Marc Coucke hadden het aanvankelijk niet voor de eigenzinnige Hein Vanhaezebrouck, maar de coach overtuigde hen met zijn visie en kwaliteiten”, schrijft Het Nieuwsblad. Ondertussen denkt Coucke dus helemaal anders over Vanhaezebrouck. “Zijn tactische aanpak met drie verdedigers, gedetailleerde looplijnen en veel pressing lijkt opnieuw aan te slaan” merkt de krant nog op.

De Anderlecht-trainer zorgde ook voor een opmerkelijke verandering bij paars-wit. Hij presenteert zich naar de buitenwereld toe helemaal anders dan voorheen. Op aanraden van Coucke? “Naar de buitenwereld toe is Vanhaezebrouck precies ook iets rustiger geworden. Hij schiet iets minder op zijn spelers en de refs en kan kritiek plaatsen. Houdt hij die lijn aan?”, vraagt HNB zich tot slot nog af.

TAGS  I  Anderlecht

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024