Veranderingen op komst voor play-off 2: “Pro League van bewust”

Veranderingen op komst voor play-off 2: “Pro League van bewust”
Dinsdag 15 mei 2018 - 20:45   I  

Waar play-off 1 voor meer spanning en spektakel zorgt, is voor play off 2 het tegenovergestelde. Teddy Mézague van Moeskroen verklaarde tegenover de RTBF al dat play-off 2 problematisch is en dat het geen reclame voor het voetbal toont te zijn.

Ook algemeen directeur van Moeskroen Allaerts weet dat play off 2 niet veel voorstelt. “Natuurlijk stel ik me zelf ook vragen bij de toegevoegde waarde van play-off 2. Iedereen is tevreden in play-off 1. Alleen vertegenwoordigt dit slechts zes van de zestien ploegen op het hoogste niveau. Voor alle andere spelers eindigt het seizoen bij wijze van spreken op 15 maart.”

“Dan krijg je ongeïnteresseerde spelers, supporters die niet meer komen opdagen... Dat is helemaal niet leuk. Wanneer je prof bent, veronderstellen we dat je alles geeft tot de allerlaatste wedstrijd. Omdat je wordt betaald en ook nog premies kan verdienen”, laat Allaerts weten tegenover Sport/Voetbalmagazine.

Allaerts weet dat er snel veranderingen moeten komen voor play off 2. “Maar er moet een oplossing worden gevonden, daar zijn de mensen van de Pro League zich goed van bewust.”

Poll: Play-off 2 moet dringend veranderen?

TAGS  I  Allaerts  I  play-off 2

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024