'Veranderingen op til bij Standard:' "Laatste uitje Sa Pinto op Sclessin"

'Veranderingen op til bij Standard:'
Zondag 13 mei 2018 - 07:56   I  

Sa Pinto en Standard kunnen uiteindelijk terugzien op een geslaagd seizoen. De coach lag lange tijd onder vuur door allerhande perikelen op en naast het veld maar door het sportieve succes heeft Sa Pinto zich in de harten van de supporters genesteld. Michel Preud’homme zou volgend seizoen echter aangesteld worden als hoofdcoach en ook die is een favoriet bij de Standard-aanhang.

Ook Erwin Van Den Bergh is aanhanger van Sa Pinto: “Hij brengt motivatie, grinta. Hij heeft een psychologisch en tactisch management dat niet zo slecht is. Hij neemt alle druk op hem en geeft een boost aan zijn troepen. Standard is een echte stoomwals geworden sinds het winnen van de beker van België.”

“Hij is gek, maar het blijft de mentaliteit van de club. Aan de andere kant, als hij het niet verdient op deze manier te worden verdreven, weet ik niet zeker of het 2-3 seizoenen kan duren…”, besluit Van Den Bergh tegenover Le Soir. Michel Mahiat ziet dan weer een andere oplossing: “Ik denk niet dat ht kan, maar een duo met Preud’homme als sportmanager en Sa Pinto als coach zou misschien wel kunnen werken.”

Mr. Standard

“Het management zal moeten beslissen en het is zeer waarschijnlijk dat er verandering zal zijn. Omdat, met alle respect voor de Portugees die zeker zal worden toegejuicht voor dit laatste uitje op Sclessin, blijft Michel Preud’homme Mr. Standard”, aldus supporterswoordvoerder Michel Mahiat.
 

Poll: Preud'homme vervangt volgend seizoen Sa Pinto?

TAGS  I  Standard  I  Preud'homme  I  Sa Pinto

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024