Verhaeghe over 'probleem' Refaelov: "Dit zijn we van plan"

Verhaeghe over 'probleem' Refaelov:
Zaterdag 16 december 2017 - 09:34   I  

Wat is Club Brugge van plan met Lior Refaelov? De Israëlische middenvelder zit sinds de komst van trainer Ivan Leko op een dood spoor in het Jan Breydelstadion. Een vertrek in januari zou in de maak zijn en daar lijkt nu ook voorzitter Bart Verhaeghe op aan te sturen.

Club Brugge respecteert al zijn spelers, en al zeker zij die sedert lang alles geven voor deze club”, aldus Verhaeghe in La Dernière Heure. “Ik weet nog goed dat ik Refaelov tijdens mijn eerste transferperiode heb gehaald. Ik ben naar Israël getrokken om de deal te beklinken.”

Verhaeghe heeft dus een speciale band met Refaelov. Als de Israëli straks weg wil om meer aan spelen toe te komen, zal de voorzitter van Club Brugge niet moeilijk doen. “Lior is een Club-soldaat en we zijn nog niet vergeten dat hij ons in 2015 de eindzege in de Beker van België bezorgde. Voor ons is hij onsterfelijk.”

“Ondanks zijn situatie, toont Refaelov dat hij een échte prof is. We zullen een oplossing vinden waarbij iedereen baat heeft. Dat verdient Rafa”, besluit Verhaeghe.

Poll: Moet Club Brugge Refaelov in januari laten gaan?

TAGS  I  Refaelov  I   Club Brugge  I   Verhaeghe

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024