Verheyen haalt zwaar uit: "Ik kan dit niet meer aanvaarden"

Verheyen haalt zwaar uit:
Zaterdag 10 november 2018 - 13:33   I  

KV Oostende verloor vrijdagavond met 2-0 op het veld van Royal Antwerp FC. De scheidsrechter en - vooral - de videoref eisten tijdens de match een hoofdrol op.

Even samenvatten: KVO kreeg geen strafschop na hands van Rodrigues, Bolingi kreeg geen rood voor een vuile overtreding en Mbokani kreeg geen rood voor natrappen. Alsof dat nog niet genoeg was kreeg Oostende-speler Nkaka wél rood na een stevige tackle.

Gert Verheyen kon het niet vatten. “Ik heb de spelers moeten kalmeren tijdens de rust”, aldus de KVO-coach in Het Nieuwsblad. “Die wilden het kot afbreken, hé. Ik heb mezelf verplicht om rustig te blijven, maar als ik zelf op het veld had gestaan, weet ik niet of dat was gelukt."

"Onnozele uitleg kan ik niet aanvaarden"

Verheyen is het stilaan beu, dat is wel duidelijk. "Kijk, elke keer hebben ze wel een onnozele uitleg van tien regels waarom de VAR zijn beslissingen neemt. Diezelfde onnozele uitleg zal er nu ook wel zijn, maar dat kan ik niet meer aanvaarden."

"Of ik net als Bölöni de beelden met de VAR en een pintje erbij opnieuw wil bekijken? Neen, ik zal mijn pintje wel alleen drinken", besloot de trainer van Oostende.

Poll: Werd KV Oostende benadeeld door de arbitrage?

TAGS  I  Antwerp  I  KV Oostende

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024