Verrassende wending in transferdossier Junior Edmilson

Verrassende wending in transferdossier Junior Edmilson
Dinsdag 15 mei 2018 - 06:04   I  

Junior Edmilson is zonder twijfel één van dé spelers in vorm. De Braziliaanse Belg deed het de voorbije weken geweldig in play-off 1 en het is onder meer dankzij hem dat Standard momenteel tweede in het klassement is. De interesse in Edmilson neemt iedere week toe en nu wil ook Nederlands kampioen PSV het goudhaantje van Standard.

Volgens Het Nieuwsblad houdt PSV de situatie van Edmilson nauwlettend in de gaten. De Nederlanders zijn niet van plan om onmiddellijk actie te ondernemen, maar onze landgenoot zou als alternatief voor Hirving Lozano of Steven Bergwijn gelden. Als één van de twee vleugelaanvallers straks vertrekt, zou Edmilson de vervanger moeten worden.

Van een verrassende wending in het transferdossier gesproken, zeg! De voorbije weken werd Edmilson meermaals aan een overstap naar Anderlecht gelinkt, maar paars-wit dreigt dus achter het net te vissen. In het verleden was ook Club Brugge geïnteresseerd in een samenwerking met de dribbelkont van Standard, maar ook de kersverse landskampioen zal zich dus wellicht niét versterken met Edmilson.

Poll: Kan Edmilson mee bij PSV?

TAGS  I  Edmilson  I  Standard  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  PSV

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024