Verschueren richt zich opnieuw tot Club Brugge: “Dat zien we”

Verschueren richt zich opnieuw tot Club Brugge: “Dat zien we”
Woensdag 11 september 2019 - 13:30   I   door Redactie

Michael Verschueren maakte zich kort na afloop van de transferperiode niet bepaald populair bij de aanhang van Club Brugge. Verschueren maakte duidelijk dat het niet vond kunnen dat Club met Mbaye Diagne - hét toptarget van paars-wit - aan de haal ging. Nu richt Verschueren zich opnieuw tot blauw-zwart.

"De interlandbreak kwam niet op een verkeerd moment", steekt Verschueren bij Sporza van wal. "Er waren veel internationals en afwezigen, maar deze pauze heeft de nodige rust gebracht en ook voor de revalidatie van enkele geblesseerde spelers, onder wie Vincent Kompany, was het gunstig om twee weken niet te spelen."

"Alles evolueert in de goeie richting"

Nu staat Anderlecht voor een zwaar tweeluik. Het speelt achtereenvolgens tegen Antwerp en Club Brugge. "In deze wedstrijden moeten we er staan. Tegen Antwerp proberen we een blok te vormen zoals tegen Standard. En pas dan kijken we naar de match tegen Club Brugge."

Tijdens de voorbije transferperiode, en dan vooral door het dossie-Diagne, werd duidelijk dat Club Brugge op dit moment boven Anderlecht staat. Al heeft Verschueren een duidelijke boodschap voor blauw-zwart: "Alles evolueert in de goeie richting", maakt hij zich sterk.

(Lees verder onder de foto)

"De inhaalbeweging is ingezet"

"We praten hier vaak over "het project" en dat project is lopende. Elke dag zien we vooruitgang. De fans willen op het einde van de rit natuurlijk wel zien dat hun ploeg wint, zoals tegen Standard. We hopen die trend in de komende thuiswedstrijd door te zetten."

"De inhaalbeweging is ingezet", gaat Verschueren verder. "We zullen in de komende weken ook sterker worden met de terugkeer van onze geblesseerde spits Roofe. We willen minstens één van de komende topmatchen winnen. Dan hebben we wat meer rust en kunnen we stilaan opschuiven richting de top 6."

Poll: Waar zie jij Anderlecht dit seizoen eindigen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024