Vertrek Neymar aanstaande: "Hij moet weg bij PSG"

Vertrek Neymar aanstaande:
Donderdag 17 mei 2018 - 12:48   I  

Neymar kwam vorige zomer voor een recordbedrag van 222 miljoen euro over van Barcelona maar sindsdien is het een wisselvallig huwelijk tussen de Braziliaanse superster en Paris Saint-Germain. Sportief heeft Neymar een uitstekend seizoen gedraaid, maar persoonlijk zouden er enkele conflicten zijn tussen de club en het dribbelwonder.

Een vertrekt lijkt er dan ook aan te komen en Real Madrid houdt de situatie van dichtbij in de gaten. Rivaldo vindt dat Neymar weg moet bij PSG. “Als Neymar niet vertrekt bij PSG, zal hij nooit een belangrijke prijs winnen. Zeker niet de Champions League: het belangrijkste tornooi. De Franse competitie is van een lager niveau dan de Spaanse en Engelse en hij speelt voor een club zonder geschiedenis."

Tegenover La Gazzetta dello Sport praat de voormalig Barcelona-ster ook over het komende WK. “We moeten nog altijd de teleurstelling van 2014 achter ons zien te laten. Voor Neymar kan het een fantastische springplank zijn. Hij en Gabriel Jesus kunnen de sterren worden dor Brazilië naar de roem leiden", aldus Rivaldo.

Poll: Neymar moet PSG verlaten?

TAGS  I  Neymar  I  PSG  I  Real Madrid

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024