VIER krijgt felle kritiek na beelden met Marc Coucke in de hoofdrol

VIER krijgt felle kritiek na beelden met Marc Coucke in de hoofdrol
Maandag 11 maart 2019 - 16:07   I   door Redactie

TV-zender VIER heeft felle kritiek gekregen op het programma Sports Late Night. De reden? Marc Coucke die tijdens zowat tijdens iedere uitzending van de show met samenvattingen uit de Jupiler Pro League in beeld komt.

Het is journalist François Colin die het probleem aankaart bij de De Witte Duivel. "Een vraagje voor Vier: waarom moet in elke samenvatting een shot van Marc Coucke (drie keer gisteren) zitten? Het gaat om de mensen op het veld en ik zag nog nooit een beeld van de voorzitter van STVV, Waasland-Beveren of Zulte Waregem", klinkt het scherp.

Anderlecht kon Colin overigens niet overtuigen. "Anderlecht strompelde zich definitief in play-off 1. Bij de thuiszege tegen KV Kortrijk konden echter weer vraagtekens geplaatst worden. De bezoekers hadden met wat meer geluk iets kunnen halen in het Astridpark en paars-wit werd gered door twee fabuleuze schoten van Sven Kums (2-0). De volgende opdracht wordt een Europees ticket halen: het absolute minimum voor een club met zo’n reputatie."

Poll: Vind jij dat Coucke te vaak in beeld wordt genomen?

TAGS  I  Anderlecht  I  sport  I  voetbal

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024