"Vincent Kompany sluit carrière mogelijk af bij Anderlecht"

Zaterdag 14 juli 2018 - 09:09   I  

Het is goed mogelijk dat enkele Rode Duivels vanavond voor het laatst in actie komen voor de nationale ploeg. Sommigen onder hen lieten tussen de lijnen al optekenen dat ze er op het EK 2020 niet meer bij zullen zijn. Geldt dat ook voor Vincent Kompany?

Met zijn 32 lentes is de verdediger van Manchester City één van de meest ervaren spelers in de groep van Roberto Martinez. Zelf schoof Kompany de beslissing voor zich uit – hij wilde zich eerst focussen op de kleine finale tegen Engeland.

"Ik zie Vincent nog niet stoppen bij de Rode Duivels"

Broer François Kompany meent echter te weten dat Kompany het nog niet voor bekeken zal houden na afloop van het WK. “Na de wedstrijd tegen Frankrijk vertelde Vincent dat hij zich nog steeds goed voelt. En eerlijk gezegd zie ik hem ook nog niet stoppen bij de Rode Duivels”, klinkt het in de Franstalige krant La Dernière Heure.

“Er ontbreekt een trofee met zijn land op het palmares van Vincent. Ik denk dat hij droomt van een eindzege op het EK in 2020. Dit WK zal de Rode Duivels gemotiveerd hebben om nog grote dingen te verwezenlijken”, voorspelt François.

Manchester City... of Anderlecht

“Zolang Vincent plezier heeft in het spelletje, zal hij het niet voor bekeken houden. Dat geldt ook voor zijn toekomst bij Manchester City. Dat is zijn thuis. Het is goed mogelijk dat hij zijn carrière beëindigt bij City. Of bij Anderlecht, zijn andere thuis. Wie weet”, besluit de jongere broer van de Rode Duivel.

Poll: Zou jij Kompany graag terug bij Anderlecht zien?

TAGS  I  Anderlecht  I  Manchester City  I  Rode Duivels

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024