Vincent Mannaert geeft al meteen belangrijke transferupdate bij Club Brugge

Vincent Mannaert geeft al meteen belangrijke transferupdate bij Club Brugge
Maandag 14 mei 2018 - 07:01   I  

Club Brugge kroonde zich tot kampioen van België en dat wil zeggen dat het volgend seizoen opnieuw uitkomt in de poules van de Champions League. Uiteraard willen de Bruggelingen sterker voor de dag komen dan de vorige keer. Een nieuwe 0 op 18 kan niet de bedoeling zijn, en dus is CEO Vincent Mannaert van plan om de huidige kern gericht te versterken.

Vlak na de titelmatch van Club Brugge kwam Mannaert al met een korte transferupdate naar buiten. "Heeft Marc Degryse gezegd dat we met deze ploeg opnieuw nul punt zullen pakken in de Champions League? Het is sterk dat hij de toekomst kan voorspellen", lacht Mannaert in La Dernière Heure.

"Zo'n 0 op 18 willen we vermijden. We moeten onze groep evalueren. Doordat we de titel nu pakten, hebben we een week extra om na te denken over de toekomst. Er zullen spelers vertrekken, dat is duidelijk. Maar het is aan ons om die spelers te vervangen en de ploeg te versterken. We willen opnieuw een groep met een topmentaliteit en ambitie", gaf Mannaert al meteen een belangrijke transferupdate. Het is duidelijk dat het Club menens is. Volgend jaar wil blauw-zwart er opnieuw staan. In de competitie, maar ook in de Champions League en in de beker.

Poll: Heeft Club Brugge versterking nodig?

TAGS  I  Mannaert  I  Club Brugge

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024