‘Volgende opvallende transfer van Standard staat voor de deur’

‘Volgende opvallende transfer van Standard staat voor de deur’
Vrijdag 08 juni 2018 - 22:45   I  

Michel Preud’homme is druk bezig om de selectie voor komend seizoen in orde te maken. De oefenmeester van Standard wil enkele versterkingen binnenhalen om weer mee te doen voor de prijzen. Eerder werd Mehdi Carcela al overgenomen en ook Zakaria Bakkali en Samuel Bastien staan hoog op het lijstje van Preud’homme. Nu duikt er echter een nieuwe én opvallende naam op.

Het gaat om de Turkse doelman Erce Kardesler. Wat toch verrassend is te noemen want met Guillermo Ochoa en Jean-François Gillet heeft Standard al twee prominente doelmannen in de selectie. Toch meldt het Belang van Limburg dat Standard de 24-jarige goalie van Altinordu graag wil binnenhalen.

Turkse media melden ook dat de sluitpost al het trainingscomplex van de Rouches heeft bezocht. Het ziet er dus naar uit dat de volgende aankoop van Preud’homme Erce Kardesler zal zijn. De doelman stond ook in de belangstelling van enkele Turkse topclubs. Verder worden Samuel Bastien en Zakaria Bakkali genoemd als mogelijke versterkingen op Sclessin

Poll: Heeft Standard nood aan een nieuwe doelman?

TAGS  I  Standard  I  Preud'homme  I  Kardesler

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024