"Voor Preud'homme wil ik niet meer spelen, al geven ze me er geld voor"

Maandag 11 juni 2018 - 10:15   I  

Waar Michel Preud'homme ook komt, successen boekt hij zeker. De kersverse coach van Standard zet een hele club naar zijn hand en trekt iedereen mee. Dat is wellicht de grote kracht van Preud'homme, die een begeestering heeft waar veel coaches alleen maar van kunnen dromen.

Toch heeft niet iedereen leuke momenten beleefd met Michel Preud'homme. Zo boterde het niet tussen Michel Preud'homme en Randall Azofeifa, ex-AA Gent. Die blikt in Het Nieuwsblad even terug op zijn periode bij Gent met Preud'homme en daar heeft hij weinig goede herinneringen aan.

Hij werd wel basisspeler onder Preud'homme, maar opnieuw voor hem spelen ziet de Costa Ricaan niet zitten. Het boterde niet tussen ons. Voor Preud'homme wil ik niet meer spelen, al geven ze me er zelfs geld voor", aldus Azofeifa in Het Nieuwsblad.

Kippenvel

Aan AA Gent houdt Azofeifa dan weer wel leuke herinneringen over. Hij is de fans van AA Gent duidelijk nog niet vergeten. “De fans hebben me vanaf dag één aanvaard. Ze scandeerden ook vaak mijn naam toen we een vrije trap kregen. Telkens kippenvel.” 

Poll: Ken jij Azofeifa nog?

TAGS  I  AA Gent  I  Azofeifa  I  Standard  I  Club Brugge  I  Preud'homme

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024