Waarom Barcelona Eden Hazard er plots zó graag bij wil

Waarom Barcelona Eden Hazard er plots zó graag bij wil
Vrijdag 13 juli 2018 - 17:12   I  

Eden Hazard (27) is hot. De Rode Duivel heeft een ijzersterk wereldkampioenschap achter de rug en speelde zich op de manier in de kijker bij Real Madrid en FC Barcelona. Sedert enkele dagen lonken ze ook in Camp Nou meer dan ooit naar de diensten van Hazard. Maar waarom precies?

Volgens Het Laatste Nieuws zijn daar enkele redenen voor. Hazard schitterde tijdens het WK op het hoogste platform en bewees dat hij tot de wereldtop behoort. Verder kwam de vedette van Chelsea pas bij Barça in het vizier nadat een potentiële deal met Antoine Griezmann (Atlético Madrid) afsprong.

En tot slot is er ook nog het financiële aspect. Zo is Hazard één van de weinige wereldtoppers die haalbaar is. De financiële slagkracht van Barcelona is niet eindeloos. Maar aangezien Hazard zijn contract bij Chelsea – dat tot de zomer van 2020 loopt – niet wil verlengen, is hij wellicht één van de weinig sterren die haalbaar is.

Hazard-Messi-Suarez-Coutinho

Bij Barça dromen ze al luidop van een vierkant Hazard-Messi-Suarez-Coutinho, maar wellicht gaat ook Real Madrid zich met de zaken bemoeien. De Koninklijke zou alvast bereid zijn om 170 miljoen euro neer te tellen voor Hazard.

Poll: Zou Hazard bij Barcelona passen?

TAGS  I  Barcelona  I  Chelsea  I  Real Madrid

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024