Waarom Jelle Vossen mogelijk (weer) vervelend seizoen wacht bij Club Brugge

Waarom Jelle Vossen mogelijk (weer) vervelend seizoen wacht bij Club Brugge
Vrijdag 14 september 2018 - 12:20   I  

Jelle Vossen begon uitstekend aan het seizoen. De 29-jarige Limburger maakte een hattrick tegen KAS Eupen. Niet veel later viel Vossen echter geblesseerd uit en ondertussen is hij al niet meer zo zeker van een basisplaats bij Club Brugge.

Blauw-zwart haalde met Kaveh Rezaei (26) een nieuwe spits in huis. De Iraniër kostte Club enkele miljoenen en het spreekt voor zich dat hij momenteel eerste keus is. Trainer Ivan Leko drong zelf aan op de komst van Rezaei en ziet in hem een aanvalsleider.

Naast Rezaei kiest Leko momenteel voor Wesley Moraes (21). De Braziliaan beschikt over een uniek profiel in de kern van Club Brugge en is eigenlijk de enige échte targetman die voorhanden is. Ook Wesley zal dus niet zo gauw gepasseerd worden door zijn trainer.

Vossen wil geen herhaling van vorig seizoen

En dat is slecht nieuws voor Vossen. Vorig seizoen kwam de ervaren goaltjesdief weinig in actie. Hij moest – ondanks enkele omgezette strafschoppen – lange tijd wachten op zijn eerste veldgoal.

In de play-offs toonde Vossen zich nog belangrijk, maar de kans is reëel dat er Vossen opnieuw een vervelend seizoen wacht in het Jan Breydelstadion. Eén ding is zeker: de Limburger zal er alles aan doen om meer te spelen dan vorig jaar. Gelukkig voor de spits speelt Club dit seizoen meer wedstrijden door de deelname aan de Champions League.

Poll: Moet Vossen vaker in de ploeg staan bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024