Waasland-Beveren vreest geen degradatie: "Niks te verwijten"

Waasland-Beveren vreest geen degradatie:
Vrijdag 12 oktober 2018 - 11:25   I  

Waasland-Beveren en KV Mechelen zitten in serieuze problemen. Er werd al gesproken over een degradatie en zelfs een mogelijk schrapping dreigt voor KV Mechelen. Toch blijven ze in Waasland-Beveren 100 procent achter hun mensen staan en vrezen ze geen degradatie.

"Zo lang er niks bewezen is tegen hem, en dat is volgens mij nog altijd niet het geval, zien wij geen reden om te twijfelen aan hem. Integendeel, ik, wij, heel de club, van de kuisvrouw tot de materiaalman, iederéén, staan voor de volle honderd procent achter Dirk. En achter Olivier”, aldus de woordvoordoer van Waasland-Beveren bij Het Laatste Nieuws.

Ook een degradatie vrezen ze niet bij Waasland-Beveren. "Waarom zouden we? Geen haar op mijn hoofd dat er aan denkt dat er hen iets te verwijten valt. Bovendien zou de club haar aansprakelijkheid dan moeten bewezen worden, en in dat geval zou het om de helft van het bestuur moeten gaan. Dat is hier niet het geval denk ik. Nogmaals, wij zijn ervan overtuigd dat er onze mensen niks te verwijten valt”, besluit Het Laatste Nieuws namens de woordvoerder van de Wase club.

TAGS  I  KV Mechelen  I  Waasland-Beveren

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024