Walsh bijzonder hard voor eigen ploeg: "Dat moet eruit!"

Walsh bijzonder hard voor eigen ploeg:
Donderdag 23 november 2017 - 21:19   I  

Exit Zulte Waregem in Europa. De jongens van Dury konden niet stunten op het veld van Nice en mogen zich na nieuwjaar volledig richten op de eigen competitie.

Na de wedstrijd was Sandy Walsh dan ook teleurgesteld. Zulte Waregem speelde zeker geen slechte wedstrijd, maar blijft wel (weeral) met lege handen achter. Nochtans hadden ze de kansen om Nice te kloppen. Maar die vroege tegengoal deed toch veel pijn.

“We wilden starten met een goed gevoel, we hebben ook veel geleerd in de voorbije Europese wedstrijden. En toch slikken we weer een snelle goal. Dat moet eruit, we moeten dat nu meepakken naar de competitie", aldus Walsh.

Het was trouwens niet zo dat Zulte Waregem geen kansen bij elkaar voetbalde, maar voorin ontbrak het aan scherpte. Dat weet ook Walsh, die het jammer vond dat ze maar één keer konden scoren.

"We komen wel in de zone van de waarheid, maar de afwerking laat het afweten. Jammer, want hier krijg je niet veel kansen en op basis van wat we gecreëerd hebben is één goaltje gewoon te weinig”

 

Poll: Mist Zulte Waregem Mbaye Leye?

TAGS  I  Dury  I   Zulte Waregem  I   Nice  I   Walsh

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024