"Wanneer gaat Hazard eens meezingen voor een wedstrijd met België?"

Woensdag 12 september 2018 - 12:15   I   door Redactie

Eden Hazard is dé man bij de Rode Duivels. Iedereen kijkt naar hem om wedstrijden open te breken, om de weg te wijzen. Toch valt Hugo Camps iets op aan de sterspeler van Chelsea.

"Het is nu al enige tijd dat Eden Hazard de sleutel is om een wedstrijd te ontgrendelen. Ook in Reykjavik danste hij door de linies van de tegenstander heen. Niet in slow motion, aan topsnelheid. Hazard is de beste sprinter op voetbalvelden, niet bij te houden. Terwijl de Duivels aan grootmoederstempo wandelden", aldus Camps in zijn column in Het Laatste Nieuws.

"Eden is een enigma. Hij schijnt een geboren humorist te zijn, maar sinds jaar en dag heb ik hem niet één keer volbloedig zien lachen. Onvergetelijk was zijn dweepzucht waarmee hij de Rode Duivels afgelopen zomer opstuwde naar het zangerige feestje tijdens de huldiging op de Brusselse Grote Markt. Volbloed voorzanger."

"Maar nog nooit heeft hij voor een interland een woord van het volkslied meegekraaid", vervolgt Camps. "Ook gisteren stond hij er als een verzegelde mummie bij. Nors van aanblik. Wie krijgt Eden Hazard ooit aan het neuriën voor een wedstrijd? Bondscoach Martínez brabbelde gisteren een half woord mee met de Brabançonne. Eden Hazard hoorde het in Keulen donderen."

TAGS  I  Rode Duivels

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024