"We halen bijna het niveau van Club Brugge"

Vrijdag 14 september 2018 - 16:15   I  

Club Brugge kroonde zich vorig seizoen voor de tweede keer in drie jaar tijd tot kampioen van België. In het Jan Breydelstadion dromen ze er stiekem van om hun titel te verlengen, maar eenvoudig wordt dat niet. Mede omdat de concurrentie steeds sterker wordt.

Anderlecht-trainer Hein Vanhaezebrouck ziet dat zijn ploeg steeds beter wordt. Hij is van mening dat paars-wit bijna even goed is als Club Brugge. "We staan waar we moeten staan. We hebben getoond dat we bijna het niveau van Club Brugge halen", tekende Sporza tijdens een persmoment op uit de mond van Vanhaezebrouck.

"Er was weinig verschil in de match tegen Club Brugge. Als we een terechte penalty hadden gekregen, pakten we misschien een punt. We hebben veel tegenwerk geboden tegen een ploeg die al zo lang samenspeelt."

"Tege Antwerp moeten we altijd winnen"

"En tegen Antwerp moeten we altijd winnen, ook al was de tweede helft een pak minder", analyseert de Anderlecht-coach nog. "We zijn klaar om te concurreren met onze nieuwe groep. Zonder die laatste minuut tegen Antwerp hadden we de beste start in 15 jaar achter de rug, met een nieuwe ploeg dan nog."

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  Anderlecht  I  Antwerp

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024