Weergaloze Ronaldo telt Atlético uit, City scoort 7 (!) keer

Dinsdag 12 maart 2019 - 22:52   I   door Redactie

Cristiano Ronaldo heeft Juventus in zijn eentje in de kwartfinales van de Champions League gebracht. Juve won de terugwedstrijd van Atlético Madrid met 3-0 na een hattrick van Ronaldo. De heenmatch was in een 2-0-zege voor Atlético geëindigd. Manchester City kwam niet meer in de problemen tegen Schalke 04 en won met liefst 7-0.

Juventus begon als een sneltrein aan de wedstrijd. Een vroeg doelpunt van Chiellini werd afgekeurd vanwege een overtreding. Juve werd uiteindelijk in de eerste helft wel beloond met een voorsprong. Cristiano Ronaldo - wie anders? - kopte het leer tegen de netten.

Ronaldo had nog eens een ouderwetse avond, zoals we dat van hem kennen. Kort na de rust kopte hij de 2-0 tegen de netten. Op dat moment stond alles weer in evenwicht. Juventus bleef de betere ploeg. Vijf minuten voor affluiten ging de bal op de stip na een overtreding van Correa. Met een perfecte penalty bezorgde Ronaldo Juventus de kwalificatie. Alwéér een hattrick voor Ronaldo.

Zevenklapper

Manchester City kende geen enkele moeite met Schalke 04. City won met liefst 7-0 nadat het ook al de heenmatch met 2-3 had gewonnen. Sergio Agüero (2x), Sane, Stering, Silva, Foden en Gabriel Jesus zorgden voor de doelpunten.

Poll: Is Ronaldo de beste speler ter wereld?

TAGS  I  Juventus  I  Atlético Madrid  I  Manchester City  I  Schalke 04  I  v24