"Weiler heeft een bloedhekel aan een speler als Trebel"

Vrijdag 20 januari 2017 - 16:24   I   door Redactie

Het is uitkijken naar de prestatie van Adrien Trebel bij Anderlecht. Hij maakte een veel besproken overstap van Standard naar paars-wit.

"Mij lijkt het vertrek van Trebel een reuzegroot verlies voor Standard, maar de conclusie was dat uiteindelijk niemand op Sclessin treurt om zijn vertrek. Nooit de échte aanvoerder van Standard geweest, nog weinig gepresteerd de voorbije maanden, helemaal geïsoleerd in de kleedkamer wegens een hoge eigendunk en veel dedain tegenover zijn ploegmaats, het soort egoïst dat nefast is voor de groepsgeest... Enfin, bon débarras, zoals ze dat in Luik zeggen", luidt het bij Peter Vandenbempt in Het Nieuwsblad.

"En precies het soort speler waar René Weiler een bloedhekel aan heeft. Ego's die zichzelf heel wat vinden en zich niet inschakelen in het collectief, daar had Anderlecht er de voorbije jaren al genoeg van en de strenge Zwitser heeft ze (bijna) allemaal weggezuiverd."

"De toekomst zal uitwijzen of Trebel slim genoeg is om bescheiden en geduldig een prominente plaats in de hiërarchie in de kleedkamer en op het veld te veroveren. Want dat de voetballer een topaanwinst is voor Anderlecht, is toch redelijk zeker. "

TAGS  I  Anderlecht  I   Adrien Trebel  I   Peter Vandenbempt

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024