Weiler overweegt om bij andere Belgische topclub aan de slag te gaan

Weiler overweegt om bij andere Belgische topclub aan de slag te gaan
Vrijdag 12 oktober 2018 - 11:50   I  

Dertien maanden na zijn ontslag bij Anderlecht trok Het Nieuwsblad naar Zwitserland voor een gesprek met de voormalige trainer van Anderlecht, in de aanloop naar de wedstrijd tussen Zwitserland en de Rode Duivels. Weiler liet zich daarin uit over zijn passage bij Anderlecht en ziet een terugkeer naar België wel zitten.

Weiler liet zich uit over zijn periode bij Anderlecht. "Het was een aangename tijd. Ik ben in mijn missie geslaagd, al had ik nog verder willen gaan. Het einde was niet mooi, maar dat is voetbal. De voldoende intelligente supporters hebben mijn werkcorrect geëvalueerd. Na mijn vertrek heb ik behoorlijk wat mails van fans gekregen om me te bedanken voor mijn werk", aldus Weiler bij Het Nieuwsblad.

Daarnaast liet Weiler zich ook uit over een mogelijke terugkeer naar de Belgische competitie. Hij liet de mogelijkheid open toen de journalist informeerde naar een mogelijke terugkeer. "Dat kan. Kampioen worden met een andere Belgische club, dat lijkt me wel iets", besluit weiler bij Het Nieuwsblad.

TAGS  I  Anderlecht  I  Rode Duivels

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024