Weiler trapt na richting Anderlecht: "Domme mensen"

Weiler trapt na richting Anderlecht:
Zaterdag 15 september 2018 - 16:38   I  

René Weiler was tot begin vorig seizoen trainer bij RSC Anderlecht, maar uiteindelijk maakte de Zwitser zich onmogelijk en was een vertrek onafwendbaar. In een zeldzaam interview trapt hij nu na richting paars-wit.

Weiler vertelde eens dat hij het moeilijk had om zichzelf te zijn bij Anderlecht, en dat dat te maken had met de druk. "Laat ons zeggen dat ik alleszins te veel stress had. (lachje) Bij Anderlecht moesten we altijd maar winnen. Elke match opnieuw."

"Verloren we, dan was iedereen in alle staten. Dan was het meteen crisis. Paniek. Dat snapte ik niet. Weet je nog, die persconferentie toen we verloren op Waasland-Beveren? Jij stelde een vraag. Waarna ik zei dat traditie en geschiedenis geen goals maakten."

"Ik blijf achter mijn woorden staan"

Die woorden kwamen hard aan bij de fans van Anderlecht. Weiler begrijpt dat, maar blijft bij zijn standpunt. "Ik blijf achter mijn woorden staan. Ik heb gewoon de waarheid gezegd. Enkel domme mensen blijven in het verleden leven. Wie intelligent is, blijft zich ontwikkelen en leert uit fouten die hij voorheen heeft gemaakt", haalt hij nog eens uit.

TAGS  I  Anderlecht

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024