Werd Genk bestolen tegen Club? Gumienny velt oordeel

Werd Genk bestolen tegen Club? Gumienny velt oordeel
Maandag 05 november 2018 - 09:15   I   door Redactie

Er was nog heel wat te doen na afloop van de wedstrijd Genk-Club Brugge over een penaltyfase. Uronen zou foutief zijn afgestopt in de zestien en bij Genk zagen ze er een penalty in.

Scheidsrechter Lawrence Visser zag echter geen overtreding en ook de VAR greep niet in. Géén penalty dus. “In het voorbije weekend claimde Club Brugge een strafschop tegen Genk na een duw van Aidoo in de rug van Rits. Scheidsrechter Visser floot niet en ook de VAR greep niet in. Er zullen refs zijn die hem wel op de stip leggen, maar ik kan hier zeker mee leven", zegt ex-scheidsrechter Serge Gumienny in Het Belang van Limburg

"Het was sowieso al geen clear error geweest. Verder vond ik dat Visser een goeie topper floot. Het was geen supermoeilijke match, maar als jonge gast moet je het toch maar doen. Als we de toekomst van de arbitrage in acht nemen, moeten we naar Visser kijken. Hij en Jonathan Lardot zijn de mannen die het moeten gaan doen. Samen met Erik Lambrechts, die het goed deed in Standard-Antwerp.”

Poll: Vond jij het een strafschop?

TAGS  I  KRC Genk  I  Club Brugge

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024