'Wesley Moraes neemt deze beslissing over vertrek bij Club Brugge'

'Wesley Moraes neemt deze beslissing over vertrek bij Club Brugge'
Woensdag 13 juni 2018 - 10:43   I  

Wesley Moraes kroonde zich samen met Club Brugge tot kampioen van België, maar het is niet duidelijk of de Braziliaanse aanvaller ook volgend seizoen nog in het Jan Breydelstadion te bewonderen zal zijn. Diverse buitenlandse clubs trekken steeds harder aan de mouw van de targetman.

Wesley is nog steeds maar 21, maar beschikt over een uniek profiel als diepe spits. De beresterke Braziliaan heeft nog veel werkpunten, maar zijn potentieel is énorm. Vandaar dat de interesse blijft toenemen.

Lazio & Galatasaray

Naast het Italiaanse Lazio is nu ook de Turkse topclub Galatasaray geïnteresseerd in de diensten van Wesley. Beide clubs zullen in de komende weken alles proberen om de aanvaller weg te halen bij Club Brugge.

Blauw-zwart wil meewerken aan een transfer, maar alleen als er voldoende geld in het laatje komt. Volgens verschillende Italiaanse media heeft de speler zelf alvast een beslissing genomen over zijn toekomst. Zo zou Wesley Club Brugge sowieso willen verlaten om volgend seizoen bij een grotere ploeg te spelen. Lazio, Galatasaray of alsnog een andere grote club? Dat zal nog moeten blijken.

Poll: Moet Club Brugge er alles aan doen om Wesley te houden?

TAGS  I  Wesley  I  Club Brugge  I  Galatasaray  I  Lazio

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024