Wim De Decker laat zich uit over vertrek bij Antwerp

Wim De Decker laat zich uit over vertrek bij Antwerp
Woensdag 08 februari 2017 - 09:40   I   door Redactie

Wim De Decker zal niet snel Antwerp verlaten. Dat zegt de succesvolle coach in Sport/Voetbalmagazine.

"Ik wil niet in zo’n situatie verzeilen waarbij je moet denken: nog twee keer verliezen en ik lig buiten. Daarom ben ik over vijf jaar ook geen trainer meer. Ik wil niet in het rijtje belanden van coaches die telkens weer genoemd worden als er bij een club in nood een plaatsje vrijkomt. Ik vind het absurd dat je als trainer in om het even welke club geplaatst kunt worden", aldus De Decker. 

"Je moet toch een connectie voelen met de club waar je werkt, iets waarmee je je kunt vereenzelvigen? Veel clubs zeggen dat ze een visie uitschrijven en kiezen dan een coach die daar zogezegd in meegaat. Even later ontslaan ze die en stellen ze een nieuwe trainer aan die compleet andere spelers meebrengt. Dat is toch heel kortzichtig?"

"Aan de andere kant vind ik dat je als trainer ook niet na het eerste succes op het aanbod van een betere club moet ingaan. Ik zie me dit dus niet meteen doen bij een andere club. Het kan best dat ik er als coach meteen mee ophoud als mijn verhaal bij Antwerp stopt. Ik ben niet zo’n type dat het gras móét ruiken. Ik ben een atypische trainer."

TAGS  I  Antwerp  I   Wim De Decker

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024