Witsel reageert na knappe transfer naar Dortmund op avontuur in China

Witsel reageert na knappe transfer naar Dortmund op avontuur in China
Maandag 06 augustus 2018 - 16:20   I  

Witsel gaat jaarlijks 10 miljoen euro verdienen bij Dortmund. Eerstdaags tekent hij een contract voor vier seizoenen. Dortmund betaalt naar verluidt 20 miljoen euro voor zijn komst. Zijn Chinees avontuur zit er dus op.

Toen Witsel anderhalf jaar geleden naar China trok, dachten veel kenners dat dit het einde van zijn carrière zou inluiden. Het Chinese voetbal is qua niveau niet de meest spectaculaire competitie en bovendien leek hij vooral voor het geld te kiezen.

Bij Dortmund lijkt het volledige plaatje te kloppen. Witsel kan er heel wat geld gaan verdienen én heeft een sportieve uitdaging te pakken. Hij kijkt wel positief terug op zijn avontuur in China. Zo vertelde hij vandaag nog via Twitter dat hij erg dankbaar is voor de mooie tijd die hij daar beleefde.

"Fantastische ervaring"

"Na 18 maanden China zou ik iedereen willen bedanken bij Tianjin Quanjian voor een fantastische ervaring. We hebben samen mooie herinneringen geschreven. Dank aan alle fans, de staf en het team om de tijd die we samen hebben beleefd onvergetelijk te maken."

 

 

TAGS  I  Quanjian

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024