WK-opponent Panama vreest deze drie Rode Duivels het meest

WK-opponent Panama vreest deze drie Rode Duivels het meest
Zaterdag 09 juni 2018 - 23:30   I  

Panama is één van de tegenstanders voor de Rode Duivels in de groepsfase van het WK in Rusland. De manschappen van Roberto Martinez oefenen maandag tegen gelijkaardige opponent Costa Rica maar Panama weet al waar het rekening mee moet houden op het WK.

Panama speelt vanuit de defensie en staat met een 5-4-1 formatie dan ook als een huis. Ook de verdedigers van het Latijns-Amerikaans-land weten wat de opdracht is. “Als centrale verdedigers beseffen we dat er een grote verantwoordelijkheid op onze schouders rust”, aldus Escobar, verdediger bij New York Red Bulls.

“We trainen extra hard, zodat we op 18 juni klaar zijn om de aanvallen van de Rode Duivels af te stoppen. Dààr ligt de focus op. Het spreekt voor zich dat alle verdedigers op topniveau zullen moeten zijn. Daar zijn we ons stuk voor stuk van bewust”, wordt Escobar geciteerd door Het Laatste Nieuws.

Drie Rode Duivels

Harold Cummings van San José Earthquakes schuift drie Rode Duivels naar voren die Panama het meest vreest. “België heeft geslepen en ervaren aanvallers. Het is belangrijk dat we negentig minuten lang gefocust blijven. Eden Hazard, Romelu Lukaku, Dries Mertens,... Dat zijn de jongens waar we een hele wedstrijd waakzaam voor moeten blijven. We weten hoe sterk Lukaku is. We weten hoe sterk Hazard is. We zijn voorbereid. Het is aan ons om op 18 juni in Sochi te tonen dat we er klaar voor zijn.”

Poll: Wie wint de wedstrijd België-Panama op het WK?

TAGS  I  Lukaku  I  Hazard  I  Mertens  I  Rode Duivels  I  Panama  I  Martinez  I  WK

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024