Wordt deze beloftevolle Belg de eerste toptransfer van Club Brugge?

Wordt deze beloftevolle Belg de eerste toptransfer van Club Brugge?
Maandag 14 mei 2018 - 09:23   I  

Club Brugge is kampioen van België en dat wil ook zeggen dat het bestuur héél binnenkort het volgende seizoen kan voorbereiden. CEO Vincent Mannaert gaf al te kennen dat blauw-zwart van plan is om zich stevig te versterken met het oog op de volgende jaargang. En wie weet wordt Dodi Lukebakio de eerste toptransfer van Club Brugge.

Dodi Lukebakio staat sinds de jaarwisseling onder contract bij de Engelse eersteklasser Watford. Veel plezier beleefde de beloftevolle Belg echter nog niet aan zijn overstap naar de Premier League. Lukebakio mocht tot dusver één keer invallen en lijkt ook volgend seizoen niet in de plannen van zijn huidige club te passen. "Een invalbeurt en slechts drie keer in de kern. Watford hoopt hem elders op huurbasis te stallen", schrijft Het Laatste Nieuws op maandag. Het is dan ook duidelijk: Lukebakio zal volgend seizoen bij een andere club actief zijn.

Wie weet is er een terugkeer naar de Jupiler Pro League in de maak. Niet zo lang geleden werd Lukebakio immers al in verband gebracht met een overstap naar Club Brugge. Het Brugse bestuur zou gecharmeerd zijn door het profiel van de 20-jarige belofteninternational die in januari voor een bedrag van om en bij de 5 miljoen euro naar Watford verhuisde.

Als Club Brugge Lukebakio effectief wil terughalen naar België, zal het alleszins een bedrag in de buurt van die 5 miljoen euro moeten ophoesten. Of het zou moeten zijn dat Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert het zien zitten om de Belg met Congolese roots te huren van Watford. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Poll: Zou Lukebakio een goede aanwinst zijn voor Club Brugge?

TAGS  I  Lukebakio  I  Charleroi  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024