Wordt deze man plots de beste 'transfer' van Club Brugge?

Wordt deze man plots de beste 'transfer' van Club Brugge?
Dinsdag 16 januari 2018 - 11:50   I  

Club Brugge had weinig redenen om zich fors te versterken tijdens de wintermercato, maar toch waren de West-Vlamingen zeer actief. Gaboelov moet het betrouwbare sluitstuk worden in doel, Tomecak moet Leko meer wisselmogelijkheden geven en de jonge Senegalees Diatta is er vooral eentje voor de toekomst. Al hopen ze bij Club stiekem op een tweede Dennis. Die maakte vrijwel onmiddellijk furore voor Club.

Op het gebied van uitgaande transfers kon De Bock een mooie transfer versieren naar Engeland. Bij Club zat hij op een dood spoor. Butelle keerde dan weer terug naar zijn oude liefde Angers en voor de rest bood Club oplossingen voor overbodige spelers zoals Mera.

Een opvallende naam die niet vertrok is Lior Refaelov. De creatieve speler van Club Brugge leek op weg naar de uitgang, maar zit momenteel nog steeds bij Club Brugge. Ook in de selectie voor Charleroi zit Refaelov er gewoon bij.

Tijdens de stage liet Refaelov trouwens een zeer goede indruk na, waardoor Leko hem nu misschien toch vaker zal uitspelen. In principe kan Refaelov uiteindelijk de beste 'transfer' worden van Club Brugge, want als Leko een Refaelov in vorm kan brengen dan heeft Club er plots een extra wapen bij. Eentje die de fans ook wel zullen smaken.

Poll: Krijgt Refaelov nu meer kansen?

TAGS  I  Refaelov  I   Club Brugge

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024