Yannick Ferrera heeft belangrijke lessen getrokken na ontslag bij KV Mechelen

Yannick Ferrera heeft belangrijke lessen getrokken na ontslag bij KV Mechelen
Zaterdag 09 juni 2018 - 12:40   I  

Waasland-Beveren heeft een nieuwe trainer gevonden. Yannick Ferrera moet Sven Vermant opvolgen en het gedroomde voetbal op de mat gaan brengen. Voor Ferrera is het zijn eerste opdracht na zijn ontslag bij KV Mechelen.

De trainer kreeg eerder al aanbiedingen. Uit het buitenland bijvoorbeeld, maar Ferrera bleef geduldig wachten op het juiste project. Volgens hem kan Waasland-Beveren hem dat project bieden. “Er waren de afgelopen maanden een aantal andere opties, ook in het buitenland, maar ik wilde het juiste project. Waasland-Beveren is een club die stabiliteit nastreeft. Ik wil nu ook eens aan een langer project werken", aldus Ferrera volgens Het Nieuwsblad.

Het ontslag in Mechelen zinderde even na, maar Ferrera heeft blijkbaar wel geleerd uit zijn avontuur bij KV Mechelen. Zo heeft hij voor zichzelf een analyse gemaakt van maar liefst 20 pagina's. "Na mijn ontslag bij KV Mechelen heb ik een rapport van twintig pagina's opgemaakt, een globale evaluatie. Ik voel me nu een sterkere trainer dan enkele maanden geleden.” 

Poll: Zal hij het kunnen waarmaken nu?

TAGS  I  Ferrera  I  Waasland-Beveren  I  KV Mechelen

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024