'Zeer verrassende wending rond Meunier bij PSG'

'Zeer verrassende wending rond Meunier bij PSG'
Donderdag 07 september 2017 - 13:18   I   door Redactie

Volgens Sport/Voetbalmagazine hoeft Thomas Meunier toch niet te wanhopen. De verdediger lijkt op de bank verzeild te raken bij Paris Saint-Germain na de komst van Dani Alves.

"Meunier lijkt dus terug op de bank te belanden als doublure, maar de Rode Duivel is daar nog niet toe veroordeeld, want zijn trainer heet Unai Emery. De Baskische coach heeft altijd bewondering gehad voor de Belg, die hij eerder al graag naar Sevilla had gehaald", merkt S/VM op.

"Zeker in de wedstrijden met rechtstreekse uitschakeling opteerde Emery vaak voor twee backs op dezelfde flank, waarbij ze zelfs een offensieve rol toebedeeld kregen. Tegen Liverpool in 2016 waren het zo twee goals van kapitein Coke, een rechtsback uitgespeeld als rechterflankaanvaller, die de finale deden kantelen."

"De rol van meer offensieve rechtsback zou kunnen voorbehouden zijn aan Dani Alves, die reeds als rechterflankaanvaller werd opgesteld in de 4-2-3-1 van Massimiliano Allegri op weg naar de finale van de voorbije Champions League. Andrea Barzagli nam dan de verdedigende positie voor zijn rekening."

Poll: Denk je dat Meunier een basisspeler wordt dit seizoen?

TAGS  I  psg  I   meunier

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024