Zet goudhaantje Diatta van Club Brugge nu al gigantische stap voorwaarts?

Zet goudhaantje Diatta van Club Brugge nu al gigantische stap voorwaarts?
Donderdag 17 mei 2018 - 09:15   I  

Krepin Diatta is wellicht de revelatie van de play-offs bij Club Brugge. Door het uitvallen van Limbombe moest Diatta plots op links gaan spelen, nadat hij eerder Cools op rechts ook al had vervangen. De jonge Senegalees stelde niet teleur en speelde in het eerste elftal alsof hij dat al een heel seizoen had gedaan.

De jonge Senegalees heeft geen enkel cap achter zijn naam staan, maar zit wél in de voorselectie voor het WK. Vandaag maakt de bondscoach trouwens bekend welke spelers uiteindelijk mee mogen naar het WK. Voor Diatta zou het alvast een prachtige ervaring zijn en ook bij Club Brugge hopen ze uiteraard dat hij het vliegtuig richting Rusland opstapt. Zijn marktwaarde zal alleen maar stijgen en de kans dat Club deze jongen ooit met een serieuze meerwaarde kan verkopen is erg groot.

"De nieuwe Izquierdo"

De Coninck had het maandag zelf over de nieuwe Izquierdo. "Diatta kreeg in play-off 1 al de voorkeur op Tomecak. Dat bleek een goeie beslissing, zeker weten", zegt De Coninck bij Vista. "Dat is de nieuwe Izquierdo voor Club Brugge, hoor", voegde de analist er zelfs nog aan toe. "Een jongen voor de toekomst. Hij is nog maar 19 jaar en kan echt een schitterende speler worden."

Poll: Speelt hij zich volgend seizoen in de basis bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Diatta  I  Senegal

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024