'Zidane neemt zeer vreemde beslissing over Thibaut Courtois'

'Zidane neemt zeer vreemde beslissing over Thibaut Courtois'
Maandag 15 april 2019 - 16:15   I   door Redactie

Thibaut Courtois blijft het sinds de terugkeer van trainer Zinédine Zidane moeilijk hebben bij Real Madrid. De Rode Duivel vierde enkele dagen geleden zijn terugkeer op het trainingsveld, maar dat wil niet zeggen dat hij ook al opnieuw in actie komt.

Real Madrid speelt vanavond in de competitie bij Club Deportivo Leganés, maar dat zal opnieuw zonder Thibaut Courtois in doel zijn", zo meldt Het Nieuwsblad"De voorbije wedstrijden ontbrak de Rode Duivel met een dijblessure, maar afgelopen week verscheen hij opnieuw op training. Courtois deelde dat ook op de sociale media."

Zidane heeft zo zijn eigen mening over het herstel van Courtois en is nog niet van plan om de goalie in actie te laten komen. “Het gaat nog niet goed met Thibaut. Want het gaat niet om één probleempje, maar om twee, drie verschillende probleempjes. Het ene is beter, maar nu hindert iets anders hem. In zo'n situatie is het beter om geen risico's te nemen", aldus de Fransman. Een vreemde beslissing, aangezien Courtois toch alweer aan het trainen is...

Poll: Denk jij dat Courtois nog zal spelen onder Zidane?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  KRC Genk  I  voetbal

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024