'Zinédine Zidane schokt Real Madrid met vertrek naar déze topclub'

'Zinédine Zidane schokt Real Madrid met vertrek naar déze topclub'
Maandag 13 januari 2020 - 18:00   I   door Redactie

Zinédine Zidane leidde Real Madrid afgelopen weekend nog naar de eindzege in de Spaanse Supercup. In de komende maanden is het aan de Fransman om zijn elftal ook naar succes te leiden in La Liga en de Champions League. Maar of Zizou ook volgend jaar nog aan het roer staat in Bernabéu is een ander paar mouwen...

Don Balon meldt dat Zidane van plan is om Real Madrid alweer de rug toe te keren. De Fransman zou van plan zijn om in eigen land aan de slag te gaan bij... Paris Saint-Germain.

Mbappé

PSG ziet in Zidane dé ideale vervanger voor Thomas Tuchel. De Duitser is niet bepaald geliefd bij zijn spelers. Bovendien denkt PSG dat het door het aantrekken van Zidane ook goudhaantje Kylian Mbappé kan overtuigen van een verlengd verblijf in het Parc des Princes.

Als alles volgens het plan van PSG verloopt, neemt Zidane komende zomer al het roer over van Tuchel. Hij ziet een overgang alvast zitten. Toch zou het ook kunnen dat Zidane pas het jaar erop coach van de Parijse formatie wordt. Hoe dan ook zal PSG niet rusten vooraleer het Zidane beet heeft.

Poll: Zou jij Zidane graag als trainer van PSG zien?

TAGS  I  PSG  I  Real Madrid

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024