Zo reageert Engelse pers op uitschakeling: "Beste team van het WK"

Zo reageert Engelse pers op uitschakeling:
Donderdag 12 juli 2018 - 11:31   I   door Redactie

Ondanks de uitschakeling in de halve finale blijft de Engelse pers als één blok achter het team staan. Ze gaan daar wel heel ver in.

Engeland zal spijt hebben dat ze van deze kans niet geprofiteerd hebben terwijl ze alles onder controle hadden. Al was de reactie van de fans een teken aan de wand. Dit was het beste Engelse toernooi sinds 1996 en dat werd geapprecieerd. De toekomst ziet er rooskleurig uit", citeert Het Nieuwsblad de BBC.

"Engeland was het beste team", stelt The Daily Mail. "Niet qua voetbal of talent. We zeggen niet dat de Lions beter zijn dan Frankrijk of Kroatië, de finalisten, of zelfs België en Brazilië. De resultaten zijn wat ze zijn. Maar als een team, een band of brothers, waren ze geweldig. Er is geen schaamte. Engeland speelde zo goed als het kon gezien de jeugd, gebrek aan ervaring en het gemis van een middenvelder zoals Modric.”

"Laat die vlaggen hangen en drink nog een pint bier”, aldus The Guardian. “Blik terug op de momenten van Kalinigrad tot Moskou, hoe Engeland boven zichzelf uitsteeg en van deze zomer iets speciaal maakte. Uiteindelijk botste Engeland op een sterkere tegenstander. De Kroaten speelden als krijgers in de tweede helft, dankzij de ervaring van Luka Modric en Ivan Rakitic. Het was alsof een prachtig schilderij voor je ogen aan stukken werd gescheurd.”

Poll: Ben jij geschrokken van het zwakke niveau van Engeland?

TAGS  I  Engeland

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024