Zulte Waregem gelijk, Oostende duwt Lokeren nog dieper in de put

Zaterdag 08 december 2018 - 21:52   I

Sporting Lokeren zit in crisis. Het verloor zaterdagavond met het kleinste verschil op het veld van KV Oostende en is nu moederziel alleen laatste in de Jupiler Pro League. Het duel tussen Zulte Waregem en Moeskroen leverde dan weer geen winnaar op.

Moeskroen-Zulte Waregem 0-0

Zulte Waregem en Moeskroen stapten misschien wel met goede intenties het veld op, maar veel was daar toch niet van terug te zien. Zowel in de eerste als in de tweede helft speelden beide teams eigenlijk geen noemenswaardige kansen bij elkaar. Het logische gevolg? Een zoutloze 0-0.

KV Oostende-Lokeren 1-0

Ook in de Versluys Arena was het aanvankelijk slappe koffie. Voor rust konden beide ploegen eens dreigen, maar scoren lukte niet. Na rust verscheen Oostende met meer drang naar voren op het terrein.

Een goed kwartier voor tijd resulteerde dat in een voorsprong voor de thuisploeg. Na een goede actie die hij zelf had opgezet, joeg Canesin de bal van dichtbij in het dak van het doel. 1-0, meteen ook de eindstand.

Poll: Zal Lokeren zich dit seizoen redden?