Zulte Waregem haalt uit, STVV en Lokeren spelen gelijk

Zaterdag 11 augustus 2018 - 21:54   I   door Redactie

Zulte Waregem heeft zijn eerste winst van het seizoen gepakt. De ploeg van Francky Dury won met 4-0 van Eupen, terwijl Sint-Truiden en Lokeren de punten deelden.

Zulte Waregem - Eupen 4-0

Zulte Waregem was gewoon beter in de eerste helft en zag dat beloond worden met twee doelpunten van Thomas Buffel. Eerst scoorde hij op aangeven van De Pauw en wat later scoorde Buffel opnieuw aan de tweede paal, ditmaal na een assist van De fauw.

In de tweede helft maakte Hicham Faik er al snel met 3-0 van met een héérlijke lob. Eupen hing in de touwen en Zulte Waregem kreeg zelfs nog kansen om de score hoger te doen oplopen. Dat gebeurde nog via Damien Marcq: 4-0.

Sint-Truiden - Lokeren 1-1

De eerste helft was niet goed, ondanks een veelbelovende start van Lokeren. Het venijn zat hem echter in de staart van de wedstrijd. Guus Hupperts opende de score namens Lokeren, twaalf minuten voor affluiten. De Nederlander gaf Kenny Steppe het nakijken. Mohamed Buya stelde evenwel zes minuten voor affluiten gelijk. Een logisch gelijkspel.