Zwaar dreigement: "Als Antwerp dat niet doet, zullen ze de gevolgen moeten dragen"

Zwaar dreigement:
Dinsdag 07 februari 2017 - 08:21   I   door Redactie

Eddy Wauters is vast van plan om de 4,9 miljoen euro op te eisen bij Antwerp. De voormalige voorzitter kreeg gelijk van de rechter en dus wil hij het geld.

"Ik wacht nu al meerdere jaren op mijn geld", zegt Wauters in HLN. "Ik ga dat vonnis laten uitvoeren. Ik denk persoonlijk dat Antwerp en zijn supporters er alle belang bij hebben om zo snel mogelijk te betalen. Als ze dat niet doen, zullen ze de gevolgen moeten dragen."

Door de intresten is het verschuldigde bedrag al tot 6 miljoen euro opgelopen. "De club probeert mij nu bij de supporters in een slecht daglicht te stellen", weet Wauters. "Ik krijg ook bedreigingen aan de telefoon. Terwijl ik gewoon mijn geld rechtmatig terugeis dat ik aan de club geleend heb."

"Ik heb die club meer dan veertig jaar belangeloos gediend en als beloning zetten ze mij aan de deur. Zou je de club die u buitenzet boven uw kinderen zetten en dat geld ook nog aan hen te laten? Ik zeg dat eerlijk: ik stel mijn kinderen nu als erfgenamen boven de club. Daar voel ik me niet slecht bij."

TAGS  I  Antwerp  I   Eddy Wauters

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024