Zware uithaal naar Ivan De Witte: "Het is een schande"

Zware uithaal naar Ivan De Witte:
Dinsdag 03 april 2018 - 20:00   I   door Redactie

François Colin maakt er geen geheim van dat hij een grote tegenstander is van de play-offs. Colin vindt het systeem erg oneerlijk en haalt op Dewitteduivel.com zwaar uit naar Ivan De Witte. Die verdedigde de huidige competitieformule wél in Sports Late Night.

"Ivan De Witte zat in Sports Late Night het onverdedigbare te verdedigen. Het spektakel in een paar wedstrijden uit Play-off 2 voerde hij zelfs als argument ter vergoelijking aan. Er werd veel opener gespeeld dan in PO 1 om de eenvoudige reden dat het nergens om gaat en dat gevoel zal de komende weken slechts vergroten", zegt Colin

"De lege tribunes ( behalve op de Bosuil) zou iedereen die het goed meent met ons voetbal moeten doen concluderen dat deze draak stante pede moet verdwijnen, maar het lot van twaalf van de 24 profclubs zal voorzitters als De Witte worst wezen. En dan hebben we het nog niet over de vier clubs van de play-downs in 1B, waar de teams voor de vijfde en zesde keer dit seizoen tegenover elkaar staan. Het is een schande."

Poll: Wil jij af van de Play-offs?

TAGS  I  AA Gent  I   De Witte  I   Colin  I   shw

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024