Verrassing van formaat: 'Anthony Vanden Borre tekent bij deze JPL-club'

Verrassing van formaat: 'Anthony Vanden Borre tekent bij deze JPL-club'
Woensdag 04 april 2018 - 06:02   I  

Anthony Vanden Borre zit alweer een hele poos zonder club, maar het is goed mogelijk dat de gewezen Rode Duivel een verrassende comeback maakt. Zo zou Frank Vercauteren van plan zijn om Vanden Borre naar Cercle Brugge te halen.

Het Laatste Nieuws weet dat Cercle Brugge, de kampioen uit 1B, ernstig overweegt om Vanden Borre een nieuwe kans te geven. In eerste instantie zou de inmiddels 30-jarige rechtsachter zijn conditie tot juni op peil willen houden bij De Vereniging. Vanden Borre kan alvast rekenen op Vercauteren, die eerder al bij Anderlecht en Genk samenwerkte met de speler.

Gisteren (dinsdag, nvdr.) reisde Vanden Borre in het bijzijn van zijn entourage af naar het Jan Breydelstadion, waar hij een constructief gesprek had met de mensen van Cercle Brugge. Een mogelijke samenwerking tot het einde van dit seizoen is een optie omdat er voor groen-zwart niets meer op het spel staat.

Boezemvriend Mboyo speelde al bij Cercle

Bij Cercle zien ze alvast weinig onheil in een samenwerking met Vanden Borre. Het zou om een soort van proefperiode gaan waarin de speler zich kan bewijzen. Als VdB het goed doet, is het niet uitgesloten dat hij langer bij de Bruggelingen blijft. Met Ilombé Mboyo speelde vorig seizoen alvast een boezemvriend van Vanden Borre bij Cercle.

“We kunnen de speler helpen zijn fysieke vorm terug te vinden”, benadrukt sportief directeur François Vitali. “Op dit moment is er allesbehalve een beslissing genomen wat betreft volgend seizoen. Niet door ons en niet door Vanden Borre. In onze huidige situatie kunnen we hem enkele maanden helpen en dat is wat we mogelijk zullen doen."

Poll: Kan Vanden Borre nog mee op het hoogste niveau?

TAGS  I  Vanden Borre  I   Anderlecht  I   RC Genk  I   Cercle Brugge

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024