'Nieuw trainersontslag in Jupiler Pro League staat nu al vast'

'Nieuw trainersontslag in Jupiler Pro League staat nu al vast'
Maandag 23 april 2018 - 06:49   I  

Het regent dit seizoen trainersontslagen in de Jupiler Pro League. Al heel wat coaches kregen tijdens deze jaargang de bons. Vorige week kreeg Jonas De Roeck nog te horen dat hij - ondanks een goed seizoen - volgend seizoen geen trainer van STVV meer is. De volgende in het rijtje wordt Sven Vermant.

Vermant nam doorheen het seizoen het roer op de Freethiel over. Tijdens zijn eerste wedstrijden als hoofdcoach maakte de gewezen middenvelder een goede indruk, maar langzaam aan verwaterde het goede spel van Waasland-Beveren en maakte Vermant steeds minder goede keuzes.

Bij het bestuur zijn ze niet onder de indruk van de opvolger van Philippe Clement en zouden ze zelfs van plan zijn om Vermant na amper enkele maanden alweer te ontslaan. Hij zou het seizoen nog mogen uitdoen, maar na play-off 2 zou hij bedankt worden voor bewezen diensten.

"Officieel heeft het kamp Sven Vermant nog niets gehoord, maar het is een publiek geheim dat de trainer dicht bij de exit staat. Andere coaches solliciteren al, weldra ontstaat wellicht een shortlist met opvolgers", schrijft Het Nieuwsblad.

Poll: Moet Vermant meer tijd krijgen?

TAGS  I  Vermant  I   Waasland-Beveren  I   Club Brugge

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024