Mazzu in schok: 'Gent speelde erg smerig spelletje gisteren met Charleroi'

Mazzu in schok: 'Gent speelde erg smerig spelletje gisteren met Charleroi'
Zaterdag 05 mei 2018 - 13:12   I  

AA Gent verloor gisteren met 0-1 tegen Charleroi. De bezoekers speelden geen fantastische wedstrijd, maar gingen toch maar mooi met de drie punten naar huis. Werken voor elkaar, een stevige organisatie en grinta waarmee ze zelfs de grootste reus ten val kunnen brengen. Al een tijd lang de formule tot succes op Mambourg.

Ook gisteren weer behield Charleroi een strakke organisatie en dat 90 minuten lang. AA Gent had kunnen scoren, maar het ontbrak aan kwaliteit voorin. Na de wedstrijd vertelde Gent-doelman Yannick Thoelen dat Mazzu de opdracht had gegeven om een voorbeeld te nemen aan Atlético Madrid. Na de wedstrijd was Mazzu erg verrast over die uitspraak, want dat hij net voor de wedstrijd in de kleedkamer pas gevraagd. Toch vreemd dat Gent dat wist, waardoor de trainer van Mazzu zich vragen stelde over de sportiviteit van Gent.

"Hoe kan Thoelen dát weten? Ik heb de manier waarop Atlético de terugmatch tegen Arsenal heeft aangepakt pas voor de opwarming in de kleedkamer ter sprake gebracht. Moet ik daaruit afleiden dat de Ghelamco Arena en meer bepaald de vestiaire van de bezoekers uitgerust is met afluisterapparatuur?", aldus Mazzu volgens Het Laatste Nieuws.

Poll: Was de zege van Charleroi verdiend?

TAGS  I  AA Gent  I   Charleroi  I   Mazzu

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024