Uitspraken over complot tegen Club ontploffen meteen in gezicht Verhaeghe

Uitspraken over complot tegen Club ontploffen meteen in gezicht Verhaeghe
Zondag 06 mei 2018 - 18:17   I  

Bart Verhaeghe maakt na afloop van Club Brugge-Anderlecht (1-2) gewag van een complot tegen zijn ploeg. "Is er meer aan de hand?", vroeg de voorzitter van blauw-zwart zich zondagavond luidop af. Een uitspraak die hem niet in dank wordt afgenomen door de concurrentie. Iedereen zegt hetzelfde nadat Verhaeghe over complot tegen Club spreekt

"Nadat Anderlecht in Charleroi duidelijk bevoordeeld werd, moet je vaststellen dat het hier gaat om onprofessioneel gedrag. Of er is hier meer de hand", insinueerde Verhaeghe een complot tegen zijn ploeg bij Het Laatste Nieuws. "Eigenlijk wil ik daar niet aan denken, maar je stelt je stilaan toch de vraag."

"De komende drie matchen zullen ons scheidsrechterskorps moeten bewijzen dat ze hun job wel degelijk aankunnen. Ik wil maar zeggen: we zijn heel ontgoocheld in ons professioneel voetbal, waarin we als club veel geld in hebben geïnvesteerd, maar waarvan we vandaag dit ridicule verhaal zien. Hopelijk vinden ze de in de laatste rechte lijn de professionaliteit en sereniteit terug."

Op de sociale media wordt Verhaeghe afgemaakt na zijn uitspraken. Supporters van de concurrerende ploegen kunnen niet geloven dat de preses van Club aan competitievervalsing durft te denken.

Poll: Begrijp jij de uitspraken van Verhaeghe?

TAGS  I  Verhaeghe  I   Club Brugge  I   Anderlecht  I   Coucke

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024