Denkt Club Brugge aan spectaculaire terugkeer van Carlos Bacca?

Denkt Club Brugge aan spectaculaire terugkeer van Carlos Bacca?
Dinsdag 29 mei 2018 - 16:01   I  

Club Brugge kroonde zich tijdens het voorbije seizoen tot kampioen van België, maar nu volgt voor CEO Vincent Mannaert de échte uitdaging. Hij moet de huidige kern van Ivan Leko zien te versterken met het oog op de volgende jaargang. De supporters van Club dromen van enkele grote transfers, zo doet zelfs de naam van Carlos Bacca de ronde.

De inmiddels 31-jarige Bacca speelde van 2012 tot 2013 bij Club Brugge en liet een diepe indruk na in het Jan Breydelstadion. In zijn laatste seizoen was hij goed voor 25 competitiedoelpunten en op die manier versierde hij een toptransfer naar het Spaanse Sevilla. Na twee succesvolle jaren in La Liga ging het naar AC Milan voor Bacca, maar daar moest hij vorige zomer alweer vertrekken omdat het nieuwe bestuur enkele grote namen haalde.

Milan verhuurde Bacca dan maar een seizoen aan Villarreal, waar Bacca bewees dat hij het vijandelijke doel nog steeds weet staan. De Colombiaanse doelpuntenmachine vond in 35 competitiewedstrijden 15 keer de weg naar doel. Villarreal bemachtigde ook een aankoopoptie, maar wellicht kan het die niet lichten.

Terugkeer naar Jan Breydel?

Aangezien Bacca geen toekomst meer heeft bij Milan, moet hij nu weer op zoek naar een nieuwe club. Analist Marc Degryse liet zich onlangs nog ontvallen dat Club een spits van het kaliber Bacca wel zou kunnen gebruiken. De Zuid-Amerikaan werd inmiddels al in verband gebracht met ploegen als Valencia en Fenerbahçe. Kan en durft Club Brugge met de miljoenen van de Champions League te investeren in zijn gewezen topschutter? Wie weet!

Poll: Zou jij Carlos Bacca graag terug bij Club Brugge zien?

TAGS  I  Bacca  I  Club Brugge  I  Villarreal  I  AC Milan  I  Valencia  I  Fenerbahçe

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024