Bacca geeft Club Brugge duidelijke boodschap over toekomst én transfer

Bacca geeft Club Brugge duidelijke boodschap over toekomst én transfer
Zaterdag 02 juni 2018 - 17:05   I  

Eerder kwam het bericht naar buiten dat een terugkeer van Carlos Bacca niet is uitgesloten bij Club Brugge. De spits werd het afgelopen seizoen uitgeleend aan Villarreal maar staat momenteel onder contract bij grootmacht AC Milan. Nu komt de Colombiaan met een duidelijke boodschap over zijn toekomst én een transfer.

Het ziet er naar uit dat Club Brugge niet moet hopen op een spectaculaire terugkeer van Carlos Bacca. “Het is mijn doel om in Spanje te blijven. Ik heb nog een tweejarig contract bij AC Milan, maar we zijn momenteel in gesprek met Villarreal. Ik was daar gelukkig en ik hoop dat het juiste gedaan kan worden”, vertelt de 31-jarige aanvaller tegenover verslaggevers.

Bacca wil dus niet terugkeren bij AC Milan maar concentreert zich momenteel ook volledig op het WK met de Colombiaanse nationale ploeg. “Ik voel me goed en werk er hard aan om in goede vorm aan het WK te kunnen beginnen. We werken er stap voor stap aan en weten dat we het op moeten nemen tegen geweldige teams.” Blauw-zwart zal dus andere opties moeten bekijken.

Poll: Is Bacca één van de beste spitsen ooit bij Club Brugge?

TAGS  I  Bacca  I  Club Brugge  I  Villarreal  I  Milan

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024