Zulte Waregem niet voorbij Hapoel Haifa, Oostende onderuit tegen Roeselare

Dinsdag 17 juli 2018 - 21:27   I

De start van de Jupiler Pro League nadert met rasse schreden en alle eersteklassers zitten momenteel in de laatste fase van hun voorbereiding. Dinsdagavond speelden Zulte Waregem en KV Oostende nog een oefenpot.

Zulte Waregem-Hapoel Haifa 1-1

Na een sterke eerste helft moest Zulte Waregem vrede nemen met een 1-1-tussenstand. Hapoel klom na amper vier minuten spelen op voorsprong, maar rond het halfuur hing Onur Kaya de bordjes weer in evenwicht met een knap vluchtschot.

Francky Dury stuurde in de tweede helft dezelfde elf spelers het veld op. Pas op het uur voerde de coach van Essevee zijn eerste wissels door. In het slotkwartier volgden er nog enkele wissels, maar doelpunten vielen er niet meer. Zo bleeft Zulte Waregem steken op een 1-1-gelijkspel.

KV Oostende-KSV Roeselare 2-3

Roeselare liep via Van Acker, Yagan en Saviour uit tot 0-3. Oostende beet van zich af en knokte zich via doelpunten van Bjelica en Sakala opnieuw in de match. Rajsel trof in de slotfase nog de paal en zo bleef het bij 2-3.

Poll: Gaat één van deze ploegen play-off 1 halen?