5 Club Brugge-spelers maken indruk: "Hij kan blauw-zwart kampioen maken"

5 Club Brugge-spelers maken indruk:
Donderdag 22 maart 2018 - 10:44   I  

Club Brugge domineerde de reguliere competitie in de Jupiler Pro League, en dat resulteerde in autoritaire leidersplaats. Aan de start van play-off 1 telt blauw-zwart zelfs na de halvering van de punten nog zes punten meer dan zijn eerste achtervolger. Heel wat spelers van Club maakten indruk, dat is wel duidelijk.

Trainer Ivan Leko benadrukte al meermaals dat dé kracht van dit Club Brugge het collectief is. Niet één speler kan in zijn eentje het verschil maken, maar de Bruggelingen beschikken wel over een hechte ploeg die wedstrijden over de streep kan trekken. Het Nieuwsblad vond in zijn Paasraport wel vijf spelers van de leider die er met kop en schouders bovenuit steken.

Ruud Vormer 9/10

"Bekroonde zijn uitstekende eerste seizoenshelft met de Gouden Schoen. Onmisbaar voor Club Brugge, zowel door zijn mentaliteit als door zijn cijfers (tien goals en zestien assists in de competitie). Kampt met een vervelende enkelblessure, waardoor het de laatste weken wat minder was."

Hans Vanaken 8,5/10

"Bezig aan zijn beste seizoen bij Club Brugge met negen goals en negen assists in de competitie. Begon op de bank aan het seizoen, maar werd daarna de draaischijf bij uitstek. Als hij dit niveau aanhoudt, maakt hij blauw-zwart kampioen."

Anthony Limbombe 8,5/10

"Afgelopen zomer enkele keren niet geselecteerd, nu o zo vaak belangrijk en beslissend. Maakte vier winning goals. Zijn uitstekende seizoen werd recent beloond met een selectie voor de Rode Duivels."

Brandon Mechele 8/10

"Eén van de absolute revelaties bij Club Brugge en in onze competitie. Speelde elke minuut en maakte veel progressie. Ondertussen zo goed als onmisbaar centraal achterin."

Abdoulay Diaby 8/10 (1.575 minuten)

"Vocht zich in de ploeg met doelpunten na een aarzelend seizoensbegin. Is momenteel topschutter van Club in de competitie met elf doelpunten. Pakt straks misschien zijn tweede titel met Club in drie jaar."

Wie vond jij tot dusver de beste speler bij Club Brugge? Laat het ons weten in onderstaande poll!

Poll: Wie vond jij tot dusver de beste bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I   Vormer  I   Vanaken  I   Diaby  I   Mechele  I   Limbombe

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024