Fans geloven niets van wat Club Brugge hen wijsmaakt: "Hoe kan dat nu?!"

Fans geloven niets van wat Club Brugge hen wijsmaakt:
Zaterdag 22 mei 2021 - 18:30   I   door Redactie

Club Brugge speelt zondagavond op de laatste speeldag van play-off 1 tegen KRC Genk. Een absoluut overbodige match nu de titel al binnen is en daarom worden zowel Simon Mignolet als Noa Lang uit de wedstrijdkern gelaten.

In het bericht dat Club Brugge zelf verspreidde staat er letterlijk dat het duo licht geblesseerd is. Maar daar stellen de supporters zich grote vragen bij. Vooral omdat er de voorbije wedstrijden geen enkel signaal was en beiden ook na de match op Anderlecht van donderdag geen last hadden.

Heel wat fans geloven er zelfs absoluut niets van en daar valt wel iets voor te zeggen. In het geval van Mignolet bestaat er nog enige twijfel. Al overheerst vooral de theorie dat de Limburger tweede doelman Ethan Horvath - die straks vertrekt - zijn afscheidsmatch te gunnen.

Maar wat Noa Lang betreft zijn alle supporters het eens: die wordt gewoon bewust aan de kant gehouden na de rel rond de titelviering. De Nederlander is volgens hen allerminst geblesseerd en kan alleen maar last hebben van een kater of een verzwikte stemband zoals iemand grappend opperde. 

Poll: Geloof jij dat Mignolet en Lang licht geblesseerd zijn?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  Antwerp

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024