‘Blauw-zwart bestuur kijkt op: Opvolger Marc Overmars krijgt dinsdag contract’

‘Blauw-zwart bestuur kijkt op: Opvolger Marc Overmars krijgt dinsdag contract’
Maandag 10 april 2023 - 22:00   I   door Redactie

Bij Antwerp heeft Marc Overmars sinds afgelopen zomer de touwtjes in handen. De Nederlander werd een aantal weken voor zijn aanstelling bij de Great Old aan de kant geschoven bij Ajax na grensoverschrijdend gedrag.

Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar waren na het ontslag van Overmars verantwoordelijk voor het technische beleid. Hamstra is inmiddels vertrokken en de twee afgelopen mercato hebben duidelijk gemaakt dat ze Overmars echt wel missen in Amsterdam. Een echte opvolger werd er dan ook nog niet aangeduid.

Onder meer Mannaert van Club Brugge kwam afgelopen winter in beeld bij Ajax en ook een terugkeer van Overmars bij de Ajacieden werd vanuit alle hoeken van Nederland opgeworpen. De Telegraaf meldt nu dat ze een overeenkomst hebben bereikt met Sven Mislintat. Mislintat zal een contract tekenen tot de zomer van 2026, dinsdag zal hij officieel voorgesteld worden.

De opvolger van Overmars heeft in het verleden verschillende functies bekleed bij Arsenal, Borussia Dortmund en Stuttgart. In zijn periode bij de Duitsers haalde hij onder meer Lewandowski, Kagawa, Hummels en Aubameyang naar de club. Het belangrijkste voor Club en Antwerp is dat er niet langer aan de mouw van hun geliefde TD getrokken zal worden.

Poll: Vind jij Mannaert nog steeds de juiste man op de plaats bij Club?

TAGS  I  AJax  I  Antwerp  I  Club Brugge

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024